Claudia

Mesaje de Sarbatori, Stiri, Sexy, Datini si traditii, Mesaje de Craciun, Mesaje de Revelion 2018

Paramilitarii sarbi vor decapitarea rromilor CRIMINALI din Ungaria

„Ochi pentru ochi ! dinte pentru dinte ”   Sincer as dori sa spun mai multe la adresa rromilor dar ar fi rasist (recunosc, sunt rasist  – e dreptul meu sa am o opinie) si asi intriga la omor. Asa ca ma abtin si spun doar ca sunt deacord cu Sarbii

Sarbii nu vor sa lase nepedepsite incidentele din Ungaria, care au dus la ranirea grava a handbalistului Zarko Sesum si la moartea lui Marian Cozma.
Tatal lui Zarko Sesum este propietarul celei mai importante firme de bodyguarzi din Serbia si a anuntat ca isi va face singur dreptate dupa ce fiul sau a fost agresat.

In Serbia au fost cooptati deja 300 de fost membrii ai celebrei grupari paramilitare care a fost condusa pe vremuri de Arkan. Ei planuiesc sa mearga in Ungaria pentru a face dreptate.

Marian Cozma, jucator in Ungaria la Vezsprem, a fost injunghiat mortal intr-o discoteca, sambata noapte, dupa o altercatie cu un grup de rromi.

Fostul coleg al lui Marian Cozma la echipa nationala, Valentin Ghionea, si el jucator in Ungaria, a povestit modul in care a fost ucis handbalistul roman.

„A fost o incaierare si nimic mai mult. Dupa cate am inteles, el a fost cu prietena sa si cu colegi si de cand au intrat, acel grup de tigani a fost cu ochii pe ei. Cand a iesit de la toaleta, unul l-a lovit in fata, apoi l-au scos afara, unde unde unul l-a injunghiat in inima, pe o scara stramta.

Au stat maxim 40 de minute acolo. Erau niste tigani, erau cu pistoale, erau pusi pe scandal. Unul i-a cerut altuia sa aduca pistolul, cand Marian era intr-o balta de sange”, a povestit Valentin Ghionea la Antena 3.

Marian Cozma, jucator in Ungaria la Vezsprem, a fost injungiat mortal intr-o discoteca, sambata noapte, dupa o altercatie cu un grup de rromi.

Alte Articole :
Reclame

februarie 8, 2009 - Posted by | sport | , , , , , , , , , , , , ,

5 comentarii »

 1. Dupa cum vedeti in Europa doar sarbii sunt cei care mai au sange in vene.In ro ne trebuie doar un conducator pentru ca sunt sigur de faptul ca f multi tineri s ar inrola in vanatoarea tigani inculti si periculosi numiti sobolani raiosi.Si in RO fortele de ordine sunt la fel de anemice dar si implicate in ,,incultura agresiva” practicata de sobolanii raiosi.Sarbii care vor merge in Ungaria ii rugam in drumul lor sa treaca prin Romania unde li se vor alatura f multi adepti si in drumul lor vor curata si pe aici cateva locuri de acesti tigani inculti,agresivi care nu se vor integra in societate in vecii vecilor

  Bravo sarbilor

  Comentariu de Ion Romanul | februarie 12, 2009 | Răspunde

 2. moarteeeeeeeeeeeeee tiganilor ungurii , tigrii lu arkan sa i omoare, cei din tei si cei din galeria lu dinamo sa luati seama la sarbi, trebuie sa i omoram noi primi , sa ne razbunam compatriotul

  Comentariu de florin | februarie 12, 2009 | Răspunde

 3. eu cred ca au transformat aceasta nenorocire a unui baiat intr-o mascareala care indreapta gandurile multora de la aspectele vietii oamenlor in tara noastra.de altfel tiganii manifesta un pericol de infestare fara margini.daca nu se face ceva cu ei va fi de rau.ANTONESCU stia numai el oare treaba cu ei.onoare pentru spiritul sarb,popor pe care-l consider singurul frate real al romanilor.xenofobie?hmmm!cand astia ne vor ataca pe strada copii,sotiile,mamele,o sa vedeti ce frumos. deja ei fac asta. vanghele valoare fara curs nu stie sa lege cuvintele si nici ce inseamna ele mai are putin si se infinteaza ca ce? va intreb pe voi. ce ma impresioeaza este de ce fac mascarada asta prelungita cu bietul baiat.pe mine deja ma enerveaza ,nu este normal.ce oameni doamne .daca vrei sa intelegi ceva inchipuie-te in starea aceea si nu mai fi egoist cititorule.s-a pierdut definitiv masura si semnificatia lucrurilor iar media informatica se joaca cu psihologia oamenilor.cred ca media face treaba intereselor patronale si politice ale unor asemenea egoisti.bani ,bani,voi unde suntetioameni buni,unde este firea lucrurilor.cred ca promiscuitatea o depaseste pe cea de la orgiile imparatului roman NERO.mai este putin pina la moartea pe timpul vietii

  Comentariu de mitea | februarie 13, 2009 | Răspunde

 4. Ideea e ca violenta u poate fi oprita cu violenta,cum nici un foc nu il stingi daca-i torni benzina… ideal ar fi ca persoanele ce traiesc pe banii luati pentru a proteja,sa-si faca meseria…insa nici D-zeu nu cere de acolo de unde nu-i…cate alte persoane au murit din cauza nemernicilor astora si despre care nici macar nu s-a vorbit vreodata despre ele.De ce a trebuit sa fie implicata o persoana publica in acest tip de scandal ca sa iasa la iveala carpele murdare ale acestui tip de gasti ?¿? Cine va face dreptate,cand si pentru cine ?!? Timpul o sa le spele pe toate,ca de obicei,si asa,se vor calma si sarbii,si ungurii si romanii…ca tot se inteleg ca fratii…

  Comentariu de riscminim | februarie 13, 2009 | Răspunde

 5. Arkanovi Tigrovi :X

  Comentariu de animatrix | iunie 11, 2009 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: